Ren afslapning - næsten da

I denne uge har Simon og jeg virkelig gjort vores for at komme godt ned i gear igen, efter et par hektiske uger op til lanceringen af Ro Yoga Online..

Ugen har derfor bl.a. budt på

  • Massage: vi har fundet en sød massør inde i Silkeborg, hvor vi begge nyder at komme og blive forkælet lidt - og vi syntes, at vi trængte lidt 😉.
  • Bryllupsdag & spa: i tirsdag kunne Simon og jeg fejre 3 års bryllupsdag, og den valgte vi at bruge på Hotel Vejlefjord med et spaophold. Omend værelserne måske ikke er de pæneste, så er omgivelserne virkelig smukke, og spaen luksuriøs, så det kan klart anbefales. Jeg tror faktisk, at vi vil gøre det til en lille tradition med sådan et "kæreste"-ophold. Skipper havde vi ikke med - han blev passet af søde Christinna.
  • Videofilmning: Vi hviler selvfølgelig ikke alt for meget på laurbærene, og i dag har vi haft gang i kameraet igen. Jeg har filmet to nye videoer til Ro Yoga Online, og denne gang er der fokus på mobilitet og fleksibilitet i et niveau der henvender sig til moderat/øvede yogier. De bliver lagt op i næste uge.
  • Nye blogindlæg: lidt (flere) tanker om hvorfor Simon og jeg lever vegansk, samt opskriften på en lækker rabarberkage - skynd dig at bage den mens de stadig er i sæson!
  • Valgtid: Det måtte jo komme før eller siden, og i den forgangne uge blev Folketingsvalget så udskrevet. Herhjemme snakker vi meget om politik, for vi oplever godt nok, at debatten polariserer en del. Er vi de eneste, der oplever det? Som det ser ud nu, så har Rasmus Paludan formået at få drejet debatten ensidigt i retning af udlændingepolitiken lige tids nok til valget. Lad os dog mødes, som de mennesker vi allesammen trods alt er, og bekæmpe den reelle udfordring vi alle står overfor - nemlig klimakrisen. Vi synes det er svært at finde et parti at stemme på, som tager miljø og klima seriøst, og det er ærlig talt lidt skræmmende. Det er vores overbevisning, at hvis alle mennesker kunne stå sammen om at imødegå klimaforandringerne, vil vi i processen opleve, at de forskelle vi trods alt har, ikke behøver at stå i vejen for at leve side om side.

Min weekend vil byde på

  • Madlavning!: Jeg skal nemlig holde en omgang "Mors dags" Yoga & Brunch på søndag, så weekenden står i det veganske køkkens tegn.
  • Formel-1: måske havde du ved første øjekast ikke lige regnet med det, men jeg er faktisk begyndt at blive ret så vild med Formel-1, og Simon og jeg følger trofast med foran skærmen, når Kevin Magnussen & co. på søndag skal køre løb i Barcelona. Ja, ja, vi har vel alle vores små særheder 🤓