En flyvende uge

Et lille check-in fra mig på en grå regnvejrs "Store Bede" dag. Herhjemme bruger vi ikke rigtig det der med helligdage eller det der med at holde fri for den sags skyld. Så i dag har jeg indtil videre både haft et Yoga & Brunch-arrangement samt privatundervisning med en sød og betænksom søn, der tog sin mor med til hendes første yogatime. Simon har vagten, men vi håber at han ikke skal ud at flyve, så der også bliver tid til lidt sofahygge senere.

Min uge har budt på

  • Flyvetur med min seje mand: i tirsdags fik jeg allernådigst lov til at komme med på bagsædet i en helikopter, med Simon som pilot. Det var en virkelig sjov oplevelse, og jeg er ærlig talt noget imponeret over, at min mand flyver sådan en til dagligt.
  • Ren lykke over at kunne spise morgenmad og frokost ude i haven flere dage i streg. Og over at have friheden til at kunne arbejde hjemme.
  • Selvforkælelse og tanker om det bæredygtige valg Jeg var tidligere i ugen til frisør - både for at blive klippet, men også for at få farvet mit hår. For selvom jeg virkelig gør en indsats for at leve bæredygtigt, så kan jeg ikke altid leve op til mine egne standarder. Nogle gange træffer jeg også det "ikke-så-grønne" valg, som fx at få farvet hår, men jeg ved at jeg smiler lidt ekstra til mig selv bagefter, og det giver mig glæde og "væredygtighed". Det er ikke nødvendigvis altid "enten eller" - det kan sagtens være "både og". Man kan godt træffe et mindre bæredygtigt valg engang imellem, uden at det spolerer alt det andet gode man gør - så længe at ens valg giver én værdi. Det skal selvfølgelig ikke blive en dårlig undskyldning for at retfærdiggøre mindre gode valg, men ingen af os er perfekte, og det behøver vi heller ikke at være! Det er bestemt ikke en konkurrence om hvem der kan være mest bæredygtig. Nogle gange har man måske bare ikke ressourcerne eller mulighederne, eller måske prioriterer man bare anderledes. Og det er helt okay.
  • To nye opskrifter på bloggen. Veganske kanelsnegle og omelet af mungbønner
  • Ny video på Ro Yoga Online: denne gang en sekvens for moderat/øvede yogier, hvor vi arbejder med hoftemobilitet. Videoen er tilgængelig som abonnent på Ro Yoga Online.

Min weekend vil byde på

  • Kys og kram til Simon: det har jeg (og forhåbentlig også han!) brug for.
  • Alletiders Elton: vi er så heldige at skulle til Elton John koncert i Royal Arena sammen med mine forældre. Jeg glæder mig til at skråle med på Rocket Man 🎶🚀
  • Barnedåb hos vores gode venners lille, søde Carl Kristian
  • Sommerferieplaner: vi har besluttet at spare flyveturen og i stedet tage toget til Sydfrankrig, hvor mine forældre ejer et sommerhus. Og efter et forsigtigt kig på DSBs hjemmeside kan jeg godt se, at det kommer til at kræve lidt tålmodighed og detailplanlægning.