Når månederne skifter bruger jeg gerne lidt tid på at reflektere, over det der er sket i den forgangne måned og plante små frø, for det jeg ønsker skal ske i den kommende. For mig er det sådan en fin måde lige at stoppe og spørge “bevæger jeg mig i den rigtige retning, eller har jeg glemt noget?”. Og selvom jeg i foregårs først følte, at mit lille ritual var mega ligegyldigt i de her usikre og lettere kaotiske tider, (for hvem ved hvad der sker i morgen?) så var der alligevel en tanke jeg ikke kunne få ud af hovedet. For er jeg måske en lille (altså, meget lille) bitte smule kontrollerende? 🙈Og kan jeg måske lære lidt af af læne mig tilbage i usikkerheden og bare lade tingene ske?

Ugen der gik

Ja, you guessed it, vi har tilbragt ugen herhjemme! Livet føles lidt som om det går i slow motion pt., og vi alle holder vejret og håber. Håber på, at alt nok skal gå, og at verden snart kan vende tilbage til der hvor vi slap. Så nej, jeg har ikke noget vildt at berette, men herhjemme blev vi tidligt i dette coronaforløb enige om, at få det bedste ud af det. Som Simon sagde forleden "Glem Netflix and chill.. Let's build an empire and chill", haha.

Så vi knokler bl.a. med at lave Ro Yogas helt egen app! iPhone & iPad varianten er i brugertestfasen lige nu og udkommer forhåbentlig i næste uge. Derefter følger vi hurtigt trop med en Android-version.

Derudover husker vi selvfølgelig også hyggen! Som jeg tidligere har skrevet om på Instagram, så havde Simon og jeg lidt af ægteskabelig nedtur i efteråret, hvor tingene bare ikke gled. Men nu har vi endelig fundet rytmen igen, og vi har lært, at vi skal prioritere vores forhold og ikke kun vores forretning. Vi skal prioritere hinanden. Så selvom date nights er udelukket pt., sørger vi for at gå masser af ture, vinterbade sammen, danse fjollet (se bare min story i dag) og selvfølgelig også se en enkelt serie. Jeg kan virkelig anbefale "Tiger King" (den er craaaaazy), "Papirhuset" og "Unorthodox" på Netflix.

Intentioner for april

Nå, det var den usikkerhed vi kom fra. For den er der virkelig meget af i verden pt. Både på makro- og mikroniveau. Personligt, så aner jeg virkelig ikke, hvad den her krise får af betydning for min virksomhed. Ja, onlineyoga kan folk heldigvis stadig dyrke, men om små tre uger skulle mine nye fysiske yogaforløb meget gerne starte op. Kan de det? I got no clue. Og hvad med den rejse, som vi havde købt og betalt til april? Får vi pengene igen? Og hvor længe går der mon, før vi kan se vores venner og familie igen? Der kan hurtigt hobe sig mange spørgsmål op, og man kan hurtigt tænke 117 (mere eller mindre sandsynlige) scenarier igennem disse dage… Men man kan sjældent tænke sig til et endegyldigt svar.

Så lang historie kort: min allervigtigste intention for april er super simpel, men ikke særlig nem: jeg vil læne mig tilbage i usikkerheden, acceptere at jeg ikke kan forudsige noget som helst, og få det bedste ud af hvad end livet byder på.

Hvad byder april ellers på?

  • Den app der... Skal laves færdigt. Og jeg glææææder mig!
  • Terrasse: Nu hvor vi desværre ikke skal på ferie, har vi planer om at bygge en terrasse, så vores vildmark af en have bliver lidt mere anvendelig
  • Mere live-yoga på Instagram Simon og jeg går live derinde i ca. 20 minutter hver anden dag og det er mega hyggeligt. Tag og kig med!
  • Overvejelse om en lille investering: Jeg mangler et nyt kamera til at optage (endnu) bedre videoer til Ro Yoga, men det er virkelig skræmmende at smide mange penge efter udstyr pt. Men jeg er så taknemmelig over alle de nye ansigter, der dyrker yoga med mig herinde, og jeg vil virkelig gerne give tilbage, ved at kunne tilbyde bedre videokvalitet.

  • Færdiggøre et kursus i Yoga Nidra (online, naturligvis)

  • Læse bøger - bl.a. min søde insta-veninde Simone Jespersen nye bog om hendes Camino-tur

Hvad har du af intentioner og ønsker for april? 💜