Regn, kulde og mørke skyer… Ikke helt det 1. maj vejr jeg havde forventet. Men ærligt talt, så har de sidste 7 uger nu ikke været som forventet, og det viser nok bare, at netop forventninger til os selv og vores omgivelser ikke kan bruges til særlig meget. Alligevel har jeg, traditionen tro, brugt tid på, at sætte intentioner, kigge forsigtigt fremad og overveje mit fokus denne sidste forårsmåned. Hele tiden med tanken “alt kan ændre sig, intet er statisk” i baghovedet.

For det har nok været den største lærestreg for mig i den her krise. Jeg var blevet lidt for komfortabel og derved i bund og grund nok også lidt for utaknemmelig for alle de små ting i hverdagen, der bare plejer at spille. Jeg tog det for givet, at jeg kunne se min familie og venner, når jeg ville. Jeg tog turen på café eller restaurant for givet. Koncerterne. Rejserne. Oplevelserne. Alt det, der jo altid var tilgængeligt, og som jeg “lige gør i næste uge, der har jeg mere tid”. Den her tid hjemme har tvunget mig til at stoppe op og reflektere over, hvem og hvad jeg vil brug min tid på. Tvunget mig til se de gode og mindre gode aspekter ved mit liv i øjnene, huske taknemmeligheden, og lytte mere til min indre visdom og intuition. Og det bringer jeg med mig ind i maj - og forhåbentlig meget længere tid end det.

Majplaner og intentioner

Mine vigtigste intentioner er fordybelse og refleksion. Fordybelse skal manifesteres i form af bøger, (online) kurser, workshops og rådgivning. Jeg er pt. i gang med:

 • "Yoga Nidra" og "Yoga for stress relief" kursus fra Yogainternational, fordi jeg altid gerne vil udvide mine skills som yogalærer.
 • Meditation og self care-kursus af Andrea Ferretti (damen bag Yogaland-podcasten som klart kan anbefales!), fordi jeg har brug for noget der "bare er til mig".
 • "Flere kys og færre skænderier" af psykoterapeuten KatherineSara, fordi kommunikationen i ens forhold altid kan blive bedre og stærkere.
 • En masse forskellige workshops i Rose Gold Goddess - en online "sisterhood" medlemsside lavet af Sahara Rose (som også har en spændende spirituel podcast der hedder "Highest Self")
 • Mentoring af mine yogalærer Katherine og Everett fra Zuna Yoga på Bali. Igen fordi jeg aldrig er færdig med at lære! Jeg har taget begge mine uddannelser hos dem og de er SÅ dygtige og indsigtsfulde.
 • Et Urban Day Retreat nu på søndag i mit eget hjem af skønne Faye fra Wildest Yoga

Reflektion arbejder jeg med ved at skrive dagbog hver aften, skrive mine drømme ned hver morgen og tage tid til** meditation** 2 gange dagligt. Det er værktøjer der hjælper mig med, at reflektere over hvordan jeg bruger min tid, gør det jeg nyder og er til hjælp for andre.

Derudover skal min maj (måske?) byde på:

 • Lancering af Ro Yogas app til Android
 • Et gratis mini-meditationkursus, som jeg er i gang med at udarbejde netop nu
 • Endnu mere indhold her på bloggen. Er der noget, du savner? Flere "how to" guides" i yoga, yogafilosofi, selvudvikling, opskrifter, noget personligt?
 • Planlægning af mit og Simones yoga/vandreretreat! Det bliver forhåbentlig engang til oktober og vi glæder os allerede SÅ meget!
 • En (ansvarlig) sommerhustur med gode venner, fordi vi savner dem og socialt samvær
 • Vores bryllupsdag d. 7/5 - i år er det Simons tur til at arrangere hvad vi skal, men det bliver da lidt af en udfordring!
 • Weekendvandretur med Skipper og Simon. Det er virkelig en dejlig måde at komme ud og koble heeeelt fra på.

Hvad har du af intentioner og ønsker for maj, du søde milde? 🌸