• Challenge

Genfind din indre power

Om Ro Yoga Challenge 2021

Uge 1

"At lande"

Bag hver forsæt og mål er der en årsag. Noget der skubber os igang. Når det kommer til yoga er vi ofte motiveret af mere styrke, smidighed, energi, mental ro og mindre stress. Uanset hvad, så er den vigtigt, at have klarhed omkring ens “hvorfor”, og at vi er drevet af vores højeste selv. Derfor bruger vi den første uge af vores challenge på at lande i os selv, i det nye år og i vores praksis med langsomme og rolige yogasessioner, der giver os rig mulighed for at mærke indad.
Denne uge

“Træk vejret”

Vejrtrækningen er kilden til liv og påvirker din sundhed mere, end du tror. Når vi trækker vejret fuldt ud, fremfor kun at lade vejrtrækningen foregå i toppen af brystkassen, hjælper det os til at sænke vores kortisolniveau (kaldet “stresshormonet), stabiliere blodtrykket, sænke hjerterytmen, forbedre fordøjelsen, booste dit immunforsvar og meget, meget mere. Og derfor skal vi i denne uge arbejde med vejrtrækningen på forskellig vis, kombineret med fysisk bevægelse.
Uge 3

“Find dit flow”

Find magi ved de fyldende, dynamiske og legende elementer af yoga, hvor bevægelse og vejrtrækning smelter sammen og bringer os direkte ind i nuet.
Uge 4

“Giv slip”

I denne uge arbejder vi med at slippe fysiske og mentale spændinger og smelter godt ned i dybe stræk.
Uge 5

“Åbn dit hjerte”

Luk energien og kærligheden ind ved hjælp af bagoverbøjninger aka “hjerteåbnere”. Vi styrker og mobiliserer ryggen på forskellig vis, åbner forsiden af kroppen, og forbereder os på at prøve kræfter med fuld bro i slutningen af ugen.
Uge 6

“Indre power"

En følelse af fysisk styrke kan også give mental styrke. I denne sidste uge af vores challenge sætter vi power på og udfordrer kroppen - bl.a. med stærke arm balances og legende inversions.