Mindful restorativ yoga, Forår 2019

Mindful restorativ yoga

Forløb á 4 undervisningsgangeStart: Uge 11, 2019
Slut: Uge 14, 2019

Restorativ yoga er en meget blid og afstressende yogaform, der foregår i et langsomt tempo uden stående øvelser. Vi holder de enkelte stillinger i mellem 5 og 10 minutter, og vi bruger redskaber, såsom blokke, stroppe og tæpper, så vi ligger komfortabelt. I restorativ yoga er fokus nemlig ikke på at styrke eller smidiggøre kroppen, men derimod på afslapning, afspænding og aktivering af vores parasympatiske nervesystem.

Restorativ yoga er velegnet til at mindske stress og træthed, til at finde hvile og ro, og henvender sig til alle der ønsker en skånsom yogaform.

Du kan læse mere om restorativ yoga, i et blogindlæg jeg har skrevet om emnet her.

Pris: 400 kr

Onsdage

Start 13. marts 2019 (uge 10)
Kl. 08.30 - 09.45

Tilmelding

Vælg et hold i listen ovenfor

Tilmelding til Mindful restorativ yoga, 4-ugers forløb

med start

Ved at indsende denne formular reserverer du en plads på Mindful restorativ yoga, 4-ugers forløb . Reservationen er dog først endelig, når Ro Yoga har bekræftet modtagelsen af betaling.

Det er vigtigt, at den e-mailadresse der indtastes er gyldig og i brug, da informationsbrev og handelsbetingelser sendes til denne. Har du ikke en gyldig email-adresse, bedes du ringe på 25 35 65 05 for tilmelding.


* Obligatorisk felt

+45
Besked:

Udfyld alle obligatoriske felter for at indsende

Indsend

Tilmelding modtaget

Tak for din tilmelding. Du vil høre fra os snarest og modtage information om betaling og handelsbetingelser på den angivne email-adresse: 🌸