“Livets videnskab” Ayurveda

Workshop med Stine Brink

Lørdag d. 1/6, 2019

Kl. 10:00 - 13:00

Om workshoppen

Ayurveda er er et medicinsystem, med en holistisk tilgang til kroppen og sindet, der er udviklet i Indien for mere end 4000 år siden. Det har til formål at skabe et sundt og velafbalanceret legeme og sind, med udgangspunkt i kosten, livsstil og bevægelse.

I ayurvedaen findes der tre grundprincipper (dosha'er) – vata, pitta og kapha. Disse tre grundprincipper er alle repræsenteret inden i os, men sammensætningen af dem varierer fra person til person, og er dem der afgør din unikke kropsstruktur og personlighed.

Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende er det nemmere for os at leve et mere balanceret liv. Der vil være forslag til, hvilken slags mad du bør spise, hvor meget (eller lidt) du bør sove, hvilken form for bevægelse, osv. alt efter hvilken sammensætning du har.

Udover at vi som mennesker har en bestemt kodning af disse principper, så er doshaerne også tilstede i naturen. Vi kan inddele døgnets rytme, sæsoner og generelt livet i disse kategorier. Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende skaber det en ramme for at forstå os selv bedre. Denne workshop vil give dig en forståelse for de tre doshaer, hvad de betyder netop for dig og hvordan du ud fra dem kan skabe en hverdag i mere balance. Du vil også få en indsigt i, hvad tegnene for ubalancer er og hvordan du afhjælpe ubalancerne via. kost, bevægelse og daglig rytme. Du vil modtage en skriftlig test, hvor igennem du kan lære din sammensætning at kende.

Ankom i bevægelig og behageligt tøj. Der vil være fysiske yoga øvelser undervejs, samt vejrtræknings- og meditationsøvelser.

3 timer - Pris: 400 krMaks. 15 deltagere

Lørdag d. 1/6, 2019

Kl. 10:00 - 13:00

Hvem er Stine Brink?

Jeg hedder Stine Brink og var på uheldigvis udsat for en ulykke som 11-årig, der lavede nogle alvorlige skader på min ryg. Men heldigvis gjorde dette, at jeg som 14-årig havde mit første møde med yogaen. Det hjalp mig med at styrke min fysiske krop efter skaden, men det hjalp også mit urolige og triste sind til at finde ro.Yogaen har siden der været en tro følgesvend og i 2011, som 22-årig, tog jeg min første yogauddannelse. Jeg har de sidste 7 år undervist i ind- og udland, og har årligt været på nye kurser og uddannelser.Jeg har en stor passion for at dele alle aspekter af yogaen, og har en stor interesse for filosofien og om hvordan vi integrerer det i vores dagligdag. Ayurvedaen blev jeg introduceret for i 2011 og sidenhen har jeg prøvet så vidt, det har været muligt at integrere den i min hverdag på samme måde som med yogaen.For mig handler det om at finde ind til det, hvor vi er i balance med vores krop, vores sind og vores omgivelser.

Tilmelding til Workshop: "Livets videnskab” Ayurveda

Lørdag d. 1/6, 2019 10:00 - 13:00

Ved at indsende denne formular reserverer du en plads på Workshop: "Livets videnskab” Ayurveda 1/6, 2019. Reservationen er dog først endelig, når Ro Yoga har bekræftet modtagelsen af betaling.

Det er vigtigt, at den e-mailadresse der indtastes er gyldig og i brug, da informationsbrev og handelsbetingelser sendes til denne. Har du ikke en gyldig email-adresse, bedes du ringe på 25 35 65 05 for tilmelding.


* Obligatorisk felt

+45
Besked:

Udfyld alle obligatoriske felter for at indsende

Indsend

Tilmelding modtaget

Tak for din tilmelding. Du vil høre fra os snarest og modtage information om betaling og handelsbetingelser på den angivne email-adresse: 🌸