Hjerteåbnende kakaoceremoni

med Emma Martiny

Fredag d. 8/2, 2019

Kl. 17:00 - 19:00

Vær med til en rolig fredag eftermiddag i kakaoens tegn, hvor vi sætter tid af til at være sammen med os selv, og hinanden, på en ny måde. Jeg har inviteret søde Emma Martiny på besøg til at guide os, og vise os hvordan kakaoen kan være beroligende og energigivende på samme tid.

Hvordan forløber en kakaoceremoni?

Emma starter ud med en kort introduktion, hvorefter vi deler vores intentioner med ceremonien. Måske du har brug for at koble af, efter en lang uge? Måske du trænger til at give slip på stress og bekymringer? Til at opleve, hvordan kakaoen påvirker din krop og åbner dit hjerte, når du giver slip? Eller måske du bare gerne vil have en time på øjet? ;-) Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. 

Når vi har drukket kakaoen, vil vi (måske) opleve dens effekt, imens Emma guider os gennem en meditation. Det er helt og aldeles ukompliceret og ufarligt - også selvom man aldrig har prøvet at meditere før.

Efter ceremonien deler vi vores oplevelse med hinanden (hvis vi har lyst), inden vi slutter af. Hele ceremonien foregår siddende i en cirkel på puder, men man er også velkommen til at ligge ned under meditationen.

2 timer - Pris: 300 kr

Fredag d. 8/2, 2019

Kl. 17:00 - 19:00

Hvorfor kakao?

Kakaoplanten er i årtusinder blevet brugt som plantemedicin og til spirituelle ceremonier, og det er ikke uden grund, at kakao i adskillige kulturer har været anset for "gudernes føde”. Kakaoen siges nemlig at have en særlig evne til at åbne hjertet, og til både at afslappe os og fylde os med energi. I kombination med meditation, siges kakao at kunne hjælpe os med at gå dybere og åbne mere op på samme tid.Virkningen skyldes kakaoens særlige næringsindhold. I sin rå form er kakao sprængfyldt med antioxidanter og magnesium (faktisk i en højere koncentration end nogen anden råvare), og så indeholder kakaofrø de stimulerende stoffer koffein (som vi kender fra kaffe) og theobromin, hvilket giver et serotonin- og dopamin-boost. Kakaofrø inderholder også PEA, der er det signalstof, vores hjerne udskiller, når vi er forelskede, og som gør det nemmere for os at fokusere, og så øger kakao desuden hjernens blodgennemstrømning med 30-40 procent. Alt dette kan tilsammen resultere i følelsen af at lille (og helt ufarligt) "buzz", hvor man føler sig rolig og opløftet på samme tid.Til ceremonien skal vi drikke den rå og næringsrige kakao sødet med en smule kokossukker. Hvordan man oplever kakaoens virkning er helt individuel, og det er forskelligt fra gang til gang, så det bedste er at skrue forventningerne ned og give slip, så godt man kan.

Praktisk information

Dresscode er behageligt tøj, som du føler dig tilpas i.Tag gerne et par lune sokker og en vandflaske med. Ro Yoga har puder, tæpper og yogamåtter til låns, men man må naturligvis også gerne tage sit eget med.Undgå så vidt muligt at spise noget 2 timer inden ceremonien, og undgå gerne mælkeprodukter i løbet af dagen - så virker kakaoen bedst.Er du gravid eller på anti-depressiv medicin, vil vi gerne servere dig en mindre kop kakao, så giv os lige et praj.

Tilmelding til Hjerteåbnende kakaoceremoni

Fredag d. 8/2, 2019 17:00 - 19:00

Ved at indsende denne formular reserverer du en plads på Hjerteåbnende kakaoceremoni 8/2, 2019. Reservationen er dog først endelig, når Ro Yoga har bekræftet modtagelsen af betaling.

Det er vigtigt, at den e-mailadresse der indtastes er gyldig og i brug, da informationsbrev og handelsbetingelser sendes til denne. Har du ikke en gyldig email-adresse, bedes du ringe på 25 35 65 05 for tilmelding.


* Obligatorisk felt

+45
Besked:

Udfyld alle obligatoriske felter for at indsende

Indsend

Tilmelding modtaget

Tak for din tilmelding. Du vil høre fra os snarest og modtage information om betaling og handelsbetingelser på den angivne email-adresse: 🌸