Jeg tilbyder

Workshops

Jeg tilbyder mine events or workshops til private grupper, men fra tid til anden afholder vi dem også selv hos Ro Yoga i Silkeborg. Er du interesseret i at få mig ud til at holde en workshop til dit næste event på din arbejdspladsen, i din klub eller forening, så kontakt mig for et tilbud.

Du kan få informationer om kommende events ved at melde dig til vores nyhedsbrev

Yoga og vegansk brunch

Om eventet

Kom til halvanden times yoga og nyd en sund, vegansk brunch bagefter, der sikkert vil udfordre dine smagsløg. Vi starter som regel kl. 09.00 med yoga, og ca kl. 10.30 bliver der serveret hjemmelavet brunch, som vi alle nyder sammen, indtil vi ikke kan spise mere :-)

I løbet af timen vil vi arbejde med både smidighed, styrke, udholdenhed, balance og ikke mindst vores åndedræt. Og så slutter vi naturligvis af med en god, lang savasana (afspænding). Begyndere inden for yogaens verden er naturligvis også velkomne.

Der er desværre ingen datoer i kalenderen endnu. Hold øje med siden, min instagram eller på mit nyhedsbrev, for at få informationer om næste event.

Meditation for begyndere

Om workshoppen

Meditation kan ses som en kunst i at skabe en indre ro. Det kan dog være et svært emne at forstå, og ikke mindst at give sig i kast med. Der findes da også et hav af forskellige teknikker og metoder, og den ene er ikke naturligvis bedre en den anden. Spørgsmålet er bare, hvor man dog skal starte.

Med denne workshop vil jeg introducere emnet, og vi skal sammen prøve fire forskellige former for meditation. Workshoppen henvender sig både til dig der er helt grøn indenfor emnet, og til dig der tidligere har eksperimentet med meditation, men er nysgerrig på at lære mere. Du vil under alle omstændigheder gå herfra med inspitation til at fortsætte din meditationspraksis hjemme.

Erfaring har lært mig, at man godt kan blive en smule døsig under en meditationsworkshop. Derfor vil jeg også undervejs lede jer igennem nogle enkelte, simple yogastillinger, for at få energien vækket igen.

Der er desværre ingen datoer i kalenderen endnu. Hold øje med siden, min instagram eller på mit nyhedsbrev, for at få informationer om næste event.

Yoga og løb - et perfekt makkerpar

Om workshoppen

Hvis du vil træne din kondition og udholdenhed, er løb et oplagt valg. Løb er en super effektiv træningsform, der forbedrer kredsløbet, nedsætter risikoen for livsstilssygdomme og sætter din forbrænding i vejret. Løb er dog samtidig en ensidig og belastende træningsform - især for ankler, knæ og hofter, der skal tage imod gentagende stød når fødderne rammer jorden.

I yoga bruger vi kroppen på en helt anden måde. Vi arbejder med forskellige former for bevægelser, for at styrke og smidiggøre kroppen på alsidig måde - også helt ud i yderpositionerne. Som løber kan du med fordel bruge yoga som en supplerende træningsform til at forebygge og afhjælpe skader/skavanker, og til at gøre dig til en bedre og mere velbalanceret løber.

Til denne workshop skal vi derfor især arbejde på at smidiggøre haser og hofter, samt styrke ryg og lænden. Vejrtrækningen er en stor del af yoga såvel som løb, så den skal vi naturligvis også tale om, og vi skal ligeledes arbejde med vores balance. Vi kommer desuden til at se, hvordan yoga både kan fungere som opvarmning og som hjælp til restitution.

Der er desværre ingen datoer i kalenderen endnu. Hold øje med siden, min instagram eller på mit nyhedsbrev, for at få informationer om næste event.