Ro Yogas
Julekalender

Ro Yogas julekalender er slut for denne gang

Du kan se eller gense lågerne fra seneste julekalender som medlem på Ro Yoga her:

Vink farvel til julestress

Skru op for selvomsorgen og ned for stressen frem til jul med Ro Yogas online-yogajulekalender. Hver dag, fra d. 1/12 til 24/12, får du adgang til en kort yogavideo, som du kan se via Ro Yogas app eller hjemmeside kvit og frit. Det er min julegave til jer, med håb om at den kan bringe velvære til krop, sind og sjæl, i en måned der ofte er hektisk for mange.

Temaerne i lågerne varerier fra dag til dag - nogle dage får vi pulsen op og skaber ny energi, andre dage kommer vi helt ned i gear og skaber ro. Fælles for dem alle er, at de kun tager mellem 10-15 minutter og er begyndervenlige.

Simone

Tidligere deltagere
siger

"Simones julekalender var lige hvad jeg manglede sidste december 🙏 Jeg har dyrket yoga i nogle år efterhånden, men her opdagede jeg, hvor meget en lille smule yoga hver dag gav mig, fremfor lange sessioner få gange om ugen 😍 men pas på, jeg måtte straks være medlem af universet midt december - jeg har dog ikke fortrudt det en dag siden 🙏 💜"
- Lisa
"I 2020 deltog jeg sammen med min datter i Simones yoga-julekalender. Jeg nød de overskuelige videoer og den inddragende facon, som Simones forskellige praksis bar præg af. Ligeledes nød jeg de guidede søndagsmeditationer"
- Hanne
"Yogajulekaldeneren var en kæmpe hjælp til, at tjekke ind med mit sind og krop så jeg ikke glemmer mig selv i den typisk travle december måned ♥️ Kæmpe anbefaling herfra og jeg vil helt sikkert deltage igen i år✨😚"
- Mille
"Ro Yoga julekalender er værd at stå op til for at skabe ro, energi og plads hver dag. 💫 Det er overskueligt og bliver hurtigt en vane der er svær at undvære! ... Selvom du er alene med Simone på skærmen, ved du at der er mange flere med, som gør at man føler sig i et fællesskab 🙏🏼 Du bliver guidet med samme høje standard som i den daglige praksis når du vælger en session selv. 💜"
- Anja
"Sidste år deltog jeg i Simones yoga julekalender og det blev starten på en ny bevægelsesglæde, som stadig hænger ved her et år senere. Julekalenderen er en hyggelig lille kærlig påmindelse om lidt selvomsorg og kærlighed til egen krop og sind i en periode som hurtigt kan blive lidt stressende og hvor man kan glemme at mærke efter i sig selv hvad man har brug for. Jeg skal i hvert fald helt sikkert deltage igen i år ❤️🧘🏼‍♀️"
- Louise
"Jeg har været med i Yogajulekalenderen i tre år i træk, og jeg vil ikke undvære det, som en del af min december. Det er altid super hyggeligt, og Simone er så sød og dygtig ❤️"
- Mette
"Simones yoga-julekalender er en skøn tradition, som jeg glæder mig til at følge med i igen i år. Foruden bevægelse og varme, bidrager den også med ekstra lys og glæde til den ellers mørke vintermåned 🙏🏼💜"
- Christina