Læs mere

Dyrk yoga, hvor du er.

Prøv gratis i 14 dage

Velvære i et digitalt rum

Ro Yoga er skabt til at gøre alle aspekter af yoga nemt og tilgængeligt.
Styrk velværet i krop, sind og sjæl i dit eget tempo - hvor og hvornår det passer ind i din hverdag. Hvad end du er begynder eller øvet, søger bevægelse eller hvile, har 20 eller 50 minutter, så finder du på Ro Yoga Online noget der passer til dig.

Som medlem får du

Onlineyoga
Ubegrænset adgang til alle yogavideoer, afspændinger samt meditationer.
Personligt univers
Hos Ro Yoga er du som medlem vores 1. prioritet. Derfor har du mulighed for at stille spørgsmål relateret til din praksis, og du kan komme med ønsker til nye videoer
Nyt indhold hver uge
Samlingen af videoer på Ro Yoga vokser hver uge, så du nemt kan finde noget til dit behov. Stilarten er hovedsageligt Hatha/Vinyasa- og Restorativ yoga.

Kvinden bag Ro Yoga

Simone sammen med sin hund Skipper

Namaste,
Simone

Det finder du på Ro Yoga Online

Begynder­yoga

I dette kursus vil vi over 6 undervisningsvideoer udforske den klassiske Hatha/Vinyasa, og mærke hvordan yoga kan øge vores velvære. Ikke kun velvære i kroppen, men også i vores sind i form af øget ro og bevidsthed om os selv og vores vaner.

Savasana

Alt for mange af os opererer på et stresset og travlt stadie, og vi har svært ved at finde ro og mærke os selv. Savasana kan hjælpe os med at slippe spændninger og trangen til kontrol, og til at finde balance i krop og sind.

Yogafilosofi for alle

I denne miniserie gennemgår vi i hver video ét af de otte trin i Yoga Sutraerne på en let tilgængelig måde, sådan så du kan øge din forståelse for lidt af alt det tankegods som ligger bag yogadisciplinen.

Yoga for sund mobilitet

I denne serie arbejder vi med at realisere din krops fulde potentiale, ved at forbedre mobiliteten og fleksibiliteten i dine led, muskler og bindevæv. En fleksibel og mobil krop kan nemlig præstere mere og bedre, har mindre risiko for skader og har en bedre holdning, hvilket generelt medfører færre smerter og en øget livskvalitet.

Hurtig power vinyasa

I denne serie finder du forfriskende, energigivende flows, der skaber varme indefra - perfekt til en travl hverdag, hvor du gerne vil bevæge dig.

Blid yoga for alle

En blanding af blid Hatha og restorativ yoga, til dig har brug for skønsom yoga i et stille og roligt tempo.

Mamaste

Denne serie er tiltænkt dig der er nybagt mor eller har småbørn.

Godmorgen-yoga

Stå op og bevæg dig med Godmorgen-yogaserien. I denne serie finder du forskellige yogasekvenser, som alle er designet til at give dig en god start på dagen.

Meditation

I denne serie dykker vi derfor både lidt i meditationens baggrund  og filosofi, samt forskellige former for meditation, så du kan mærke hvad der virker for dig. Meditationsserien er for både nybegyndere såvel som øvede.

Feel good flows

Sæt tid af til dig selv og din praksis med lidt nærende “Feel Good” flows. Denne serie vil styrke kroppen, løfte humøret og hjælpe dig med at slippe stress og anspændhed.