Ro Yoga ╳ Thorsèng

Reconnect Retreat

Yoga- og fordybelsesretreat hos Thorseng Nature Resort. En weekend med velvære, ro og tid til at reconnecte med din krop, din vejrtrækning, din spiritualitet og naturen omkring os

Om retreatet

På dette retreat skal vi finde varmen med dynamisk vinyasa-yoga, finde roen med blid yin, arbejde med vores vejrtrækning sammen med fridykker Stig Pryds, meditere, og nyde flydeterapi og saunagus - og så skal vi selvfølgelig slappe af og nyde hinandens selskab, med den smukke natur som ramme. Det vigtigste for os er, at skabe en weekend der inviterer dig til bare at være og skrælle noget af hverdagens stress, jag, “burde” og “skal” væk.

Stedet

Thorséng Nature Resort er en unik perle midt i det Sydfynske øhav, et stenkast fra vandet med privat strand.

Stedet, og de engagerede folk bag, danner de perfekte rammer til vores vision for dette Reconnect Retreat. Her finder du nemlig dyb ro, smukke omgivelser og spa-faciliteter. For at komme tættere på naturen, skal vi overnatte i unikke glamping-telte med premium senge og udsyn til den åbne himmel.

Du kan læse mere om Thorséng Nature Resort og drømme dig væk på thorseng.dk

Ro Yoga på Instagram

Tidligere deltagere siger

"Man mærker tydeligt Simon og Simones kærlighed til hinanden og til omverdenen og de er meget jordnære og behagelige mennesker. Weekenden var spækket med oplevelser der udfordrede og afslappede krop og sind. Aktiviteterne havde en god variation og var alle relevante på hver sin måde ift. at reconnecte med sig selv. Det var en lærerig og god oplevelse at være på retreat med Ro Yoga."
- Malene, 33 år
"På retreatet formåede jeg rent faktisk at få både min puls og skuldre ned - hvilket jeg ellers ALDRIG kan."
- Josephine, 20 år
"Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men retreatet var meget mere end jeg kunne forestille mig. Retreatet var en vidunderlig rejse ind i et helt andet univers, som jeg gerne vil besøge mange flere gange. Jeg kan kun anbefale at tage på retreat med Simone og Simon!"
- Céline, 24 år
"Tak begge to for et skønt retreat. Inspirerende, nærende, velvære og yders lækker yogaretreat med Simone og Simon. Godt tilrettelagt💕 Jeg kom helt ned i gear og var stadig i dette leje et par dage efter. Jeg har taget de dybe vejrtrækninger med mig i det daglige, og selvfølgelig holder jeg fast i min yoga. Glæder mig meget til at opleve det i franske omgivelser🤗 "
- Linda, 52 år

Dine værter

Simone Vendelbo

Jeg har fornøjelsen af, at guide dig igennem en masse skøn yoga på vores retreat!

Jeg har været yogainstruktør de sidste 4 år, dyrket det i ca. 15, og vil gerne kalde mig selv for en rimelig stor yoganørd. Entusiasmen stammer fra den positive indflydelse som yoga virkelig har haft (og stadig har) på mit fysiske og mentale ve og vel. Min praksis har ledt mig til en lang større ro og kendskab til mig selv, samt en stærkere, gladere krop. Jeg glæder mig til, at guide dig til hjem til dig selv 💜

Simon Vendelbo

Udover at jeg er Simones mand, og at jeg er den praktiske blæksprutte på retreatet, har jeg fornøjelsen af at være med-underviser under vores yoga-sessioner. Jeg er passioneret for at udforske meditation, bevægelse, musik, samt at lege med håndstand i forskellige former.

Detaljer

Mad og forplejning

Opholdet er all inclusive (morgen-, middag- og aftensmad).

Al maden på dette retreat er plantebaseret, glutenfrit, økologisk og fri for tilsat sukker, og er tilberedt af Michelin-kok Benny Madsen.

Praktiske informationer

Deltagere i to-personers telte sover som udgangspunkt i dobbeltsenge, med mindre andet er aftalt. Sover man i fire-personers telte sover man som udgangspunkt i enkeltsenge.

Ønsker du at dele telt med en bestemt person, bedes du skrive det i noten, når du melder dig til.

Vælg din pakke

Henter pakker

Når vi har modtaget din forespørgsel, sender vi dig en mail med oplysninger om betaling af 1. rate (depositum)

Informationer

Inkluderet

 • 2 overnatninger i smukke glamping telte
 • 4 x Yogasessioner (Hatha/Vinyasa og Yin)
 • 1 x Saunagus
 • 1 x Åndedrætsworkshop med Stig Pryds
 • 1 x Flydeterapi
 • 1 x Inversion-workshop
 • 1 x Mindful walk
 • 2 x Vegansk morgenmad
 • 3 x vegansk frokost
 • 2 x Vegansk aftenmåltid
 • Sengelinned og håndklæder
 • Te/kaffe og kage
 • Mindst 100 smil

Ikke inkluderet

 • Drikkevarer til frokost og aftensmåltider er ikke inkluderet

Tilmelding og betaling

 • Betalingen for beløbet er delt op. Første rate (depositum) betales med MobilePay, hvorefter ens plads er sikret. Oplysninger om betaling med MobilePay sendes på mail. Det resterende beløb betales også vha. MobilePay eller bankoverførsel senest 28 dage inden afholdelse af retreatet.
 • Tilmelding er bindende ved betaling af depositum

Transport

 • Transport til retreat-stedet er ikke inkluderet
 • Vi forsøger at facilitere samkørsel via. en Facebook-gruppe for deltagerne

COVID-19

 • Skulle retreatet blive aflyst grundet COVID-19, vil det fulde beløb blive refunderet