Retreat

Vandre- og yogaretreat #2

Udsolgt

8-11. Oktober 2020

Tag med os til smukke Samsø og nyd en magisk weekend med yoga, vandreture, dyp i havet og sund, vegansk mad. Retreatet er for alle - uanset om du er begynder eller øvet yogi.

Om retreatet

Vi skal dyrke dynamisk vinyasa yoga, blid yin, arbejde med vores vejrtrækning, meditere, gå lange ture i det smukke efterårslandskab på Samsø og selvfølgelig bare slappe af og nyde hinandens selskab. Det vigtigste for os er at skabe en weekend, der inviterer dig til bare at være og skrælle noget af hverdagens stress, jag, “burde” og “skal” væk.

Der vil derfor både være tid til de dybe yogapraksiser, ture med vandrestøvlerne, høre om Simone Jespersens 800 km. vandretur på Camino, lære om grøn, vegansk mad og alenetid til at læse eller connecte med de andre deltagere.

Tema

Hver morgen vil vi starte med en kreativ og dynamisk yogatime i stilartet Hatha/Vinyasa med pranayama og meditation vævet ind. Der vil både være mulighed for, at yogatimen skalerer op og ned, alt efter hvad din krop har behov for. Dagtimerne bruger vi bl.a. på gåture, dyp i havet (hvis man tør) og andre aktiviteter.

Om aftenen mødes vi igen til en yogapraksis med fokus på de mere restorativ og Yin-inspirerede elementer. Weekenden igennem vil der også være rig mulighed for at sparre med Simone V. om din yogapraksis.

Vandring
Vandreturene vil tage udgangspunkt i de smukke naturomgivelser på Samsø, hvor vi vil vandre afsted i flok, men med forståelse for, at vi alle har hvert vores tempo. Vi vil her bruge de nådesløse kilometre til at dyrke den ro og meditative tilstedeværelse, der forekommer, når kilometerne tager til. Der vil desuden også være rig mulighed for adspredt snak med fokus på vandring eller det, vi nu har brug for!

Turens første vandretur vil vare i ca. 4 timer inklusiv frokostpause, og byder på mellem 20 - 25 kilometer alt efter tempo. Turens anden vandretur vil være en 2 timers silent-walk på omkring 10 kilometer med fokus på egne tanker, tilstedeværelse og ro.

Stedet

Vi har valgt at lade Samsø Retreat danne rammerne for vores retreat. Det er et af Danmarks smukkest beliggende retreatsteder – i skovbrynet, tæt på hav og strand.

Stedet er bæredygtigt og økologisk, og med en helt særlig ro, stemning og energi. Det har til huse i en charmerende skovridergård fra starten af 1700-tallet, som er blevet nænsomt istandsat med ny stor yogasal og fine enkle værelser.

Dine værter

Detaljer

Forplejning

Samsø Retreat, som sørger for lækker, vegansk mad og alt yogaudstyr til weekenden. Har du allergier, kan vi også tage hensyn til dem, hvis du giver os besked i god tid.

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning med 3 måltider, samt kaffe, te, frugt og snacks i løbet af dagen.

Praktiske informationer

Vi skal sove i dobbeltværelser, men med enkeltmandssenge. Ønsker du at dele værelse med en bestemt person, bedes du skrive det i en note, når du melder dig til.

Lån af yogaudstyr er også inkluderet, omend du selvfølgelig er velkommen til at tage din egen måtte med.

Prisen er ekskl. transport til og fra kursusstedet. Du kan tage færgen til Samsø fra Jylland (Hou) og Sjælland (Kalundborg). Vi opfordrer til samkørsel, og laver et Facebook-opslag/mail til formålet.