Handelsbetingelser

  Handelsbetingelser ved køb af produkter og ydelser hos Ro Yoga.

  1. Generelt

  Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle handler indgået med Ro Yoga, med mindre anden skriftlig aftale er indgået mellem kunden og Ro Yoga.

  2. Forudsætninger

  For at kunne blive abonnent hos Ro Yoga, skal du være mindst 18 år og/eller på anden måde bemyndiget til at indgå aftaler, og du skal acceptere at være bundet af indeværende forretningsbetingelser. Ved afgivelse af en ordre garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år, at du er autoriseret bruger af det anvendte kreditkort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække købet.

  3. Bestilling og køb af ydelser og varer

  Forud for afgivelse af bestilling, vil du på Ro Yoga se en oversigt, der viser de varer, du har valgt med deres pris, og det samlede beløb inklusiv leveringsomkostninger. Når du har afgivet din bestilling, og Ro Yoga har registreret din indbetaling, modtager du på mail en ordrebekræftelse.

  3.1. Data og kontooprettelse ved bestilling

  For at kunne gennemføre en bestilling af ydelser på online platformen hos Ro Yoga, skal du oprette en konto. I den forbindelse beder vi dig om at angive dit fulde navn, e-mailadresse og postadresse. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og lave intern statistik på Ro Yoga. Alle oplysninger behandles fortroligt, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Ved køb af fysiske produkter, såsom yogamåtter, behøver du ikke at oprette en konto. Dog skal personlige informationer, herunder fulde navn, e-mailadresse, postadresse og telefonnummer angives ved køb. Alle personlige data lagres på ubestemt tid, eller indtil du selv anmoder om at de slettes. Sletning kan ske ved at rette henvendelse til support@royoga.dk Ved at oprette en konto, accepterer du samtidig at Ro Yoga behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Ro Yogas privatlivspolitik (LINK). Samtidig erklærer du dig indforstået med, at Ro Yoga til enhver tid og uden forudgående varsel er berettiget til at ophæve denne aftale eller afbryde din adgang til Ro Yoga, såfremt du ikke overholder betingelserne for brug.

  3.2 Bestilling, betaling og opsigelse:

  Ro Yoga benytter betalingstjenesten Stripe, og oprettelsen af en konto hos Ro Yoga indebærer at du er indforstået med, at al indsamling af dine betalingsoplysninger sker her igennem.

  3.2.1 Betaling for abonnementer

  Betalingen for et abonnement hos Ro Yoga sker automatisk og forud for hver periode, indtil du aktivt opsiger dit abonnement. Du kan vælge at betale enten månedsvis eller årligt. Som abonnent hos Ro Yoga kan yogavideoer kun streames online. Ved månedlig betaling, opkræves du automatisk månedsprisen hver 30. dag, regnet fra det tidspunkt hvor du aktiverer dit abonnement, eller, såfremt abonnementet er begyndt med en gratis prøveperiode, fra den gratis prøveperiodes udløb. Ved årlig betaling, betaler du første gang forud for ét år, og opkræves derefter én gang årligt regnet fra det tidspunkt hvor du aktiverer dit abonnement.

  3.2.2 Betaling for enkelte kurser

  Beløbet trækkes fra betalingskortet, når din bestilling er gået igennem. Ved køb modtager du en kvittering på email, hvorefter du har 30 dage til at downloade på computer/alle enheder. Du kan i alt downloade produktet tre gange indenfor de 30 dage. Du kan dog til hver en tid streame det købte produkt hos Ro Yoga Online.

  3.2.3 Betaling for fysiske produkter

  Alle køb leveres hurtigst muligt, med en forsendelsestid på 2-5 hverdage, med mindre andet er angivet ved bestilling. Afhenter du ikke din pakke opkræves et fragtgebyr på 39 kr.

  3.2.4 Gavekort

  Beløbet trækkes fra betalingskortet, når din bestilling er gået igennem. Ved køb modtager du en kvittering på mail, samt gavebeviset. Gavekortet er gyldig i 3 år fra købsdatoen.

  3.3 Opsigelse af abonnementer

  Du kan som medlem hos Ro Yoga til enhver tid opsige dit medlemskab. Gør du det, beholder du adgang til Ro Yoga for den resterende del af den periode, du har betalt for. For at opsige et medlemskab hos Ro Yoga inden en ny måned bliver føjet til din abonnementsperiode, skal brugeren opsige tjenesten, senest dagen før en ny månedlig abonnementsperiode begynder. Ellers vil abonnementet fortsætte med opkrævning for endnu en måned inden det ophører. Ved årlig betaling skal tjenesten opsiges senest dagen før en ny årlig abonnementsperiode begynder. Du kan opsige dit abonnement ved at logge ind på din profil og vælge fanen “Konto”.

  3.4 Priser

  Priserne for abonnement kan ses på Ro Yogas hjemmeside. Alle priser er inkl. moms. Betaling kan ske med kreditkort, debetkort eller anden betalingsmåde, som Ro Yoga til enhver tid måtte informere dig om.

  3.5 Misligholdelse

  Ved betalingsmisligholdelse forbeholder Ro Yoga sig ret til at lukke din adgang. Alle digitale produkter kan spores, og det er ikke tilladt at dele, kopiere eller videresælge adgang til digitale produkter til tredje part.

  4. Fortrydelsesret & reklamation

  Din fortrydelsesret som køber afhænger af hvilket produkt du har valgt at købe. Disse regler kan du læse nedenfor, og de fremgår ligeledes i forbindelse med køb af det enkelte produkt.

  4.1 Køb af digitale abonnementer

  Du har 14 dages fuld returret på køb af månedlige og årlige medlemsskaber hos Ro Yoga. Ønsker du at gøre brug af denne returret, så send en mail til support@royoga.dk med dit fulde navn og ordrenummer.

  4.2 Køb af digitale produkter med mulighed for download

  Ved køb af digitale produkter med en engangsbetaling og mulighed for download er købet er bindende. Alle digitale produkter kan spores, og det er ikke tilladt at dele, kopiere eller videresælge adgang til digitale produkter til tredje part.

  4.3 Køb af fysiske yogaforløb på Ro Yogas adresse eller retreats afholdt af Ro Yoga

  Ved køb af ikke-online forløb eller retreats, som foregår på Ro Yogas lokation i Silkeborg eller på lejede retreat-steder, er tilmelding bindende, og beløbet kan derfor ikke refunderes. Du har dog altid ret til, at videresælge din plads til en anden.

  4.4 Køb af fysiske produkter

  Du har 14 dages fuld returret på køb af fysiske produkter gældende fra den dag, du som kunde modtager forsendelsen. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelse. Der er 14 dages behandlingstid på returneringer. Der tilbagebetales kun returbeløb til det kreditkort, som varerne er betalt med. Fragten til returnering betales af køber. Ro Yoga tager ikke ansvar for, hvis returforsendelsen ikke skulle nå frem på grund af fejl hos forsendelsesselskabet. Alle returvarer sendes til følgende adresse:

  Ro Yoga
  Glentevej 28
  4600 Køge

  4.5 Reklamation

  Der gælder 24 måneders reklamationsret for køb. Reklamationen skal ske inden 2 måneder efter fejl eller mangel er konstateret. Hvis du har en reklamation skal denne sendes til mailadressen: support@royoga.dk I mailen skal indgå et billede og en beskrivelse af reklamationen. Desuden skal ordrenummeret angives i emnefeltet. Vi bestræber os på at behandle reklamationen inden for 24 timer.

  5. Ansvar i forbindelse med køb

  Ro Yoga kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Ro Yoga kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

  6. Ansvar i forbindelse med enhver form for medlems-, forløbs-, og arrangementsaktivitet hos Ro Yoga.

  På intet tidspunkt kan Ro Yoga drages til ansvar for brugerens helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen hos Ro Yoga. Dette gælder både ved online og fysiske hold. Al deltagelse i undervisning, kurser og arrangementer afholdt af Ro Yoga sker således på eget ansvar. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

  Det er ligeledes brugerens eget ansvar på informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen. Det er også eget ansvar på kurser, arrangementer mv. at passe på egne sager, værdigenstande o.lign..

  Ro Yoga forbeholder sig ret til at flytte eller aflyse et kursus i tilfælde af for få tilmeldinger eller force majeure.

  Ro Yoga anbefaler altid, at man konsulterer sig med sin læge inden man påbegynder yoga.

  7. Copyright

  Der er copyright på alle produkter på Ro Yoga med mindre andet er angivet. Det gælder således også navn, varemærker, logo, grafik, billeder, video, tekst og illustrationer o.lign.

  8. Regler for medlemsskab

  Et medlemsskab hos Ro Yoga er personligt, og du må ikke videregive login-oplysninger til tredjepart. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, email, telefonnummer skal meddeles til Ro Yoga. 

  For at undgå misbrug, tracker Ro Yoga hvor mange enheder du er logget ind på og begrænser dette til maks. 5 enheder. Du kan til enhver tid logge ud af alle enheder på én gang under “Min profil”. Indholdet du får adgang til med dit medlemskab hos Ro Yoga må udelukke bruges til personlige, ikke-kommercielle formål.Medmindre der udtrykkeligt og skriftligt fastslås andet, må ingen del af Ro Yogas tjeneste eller dens indhold benyttes til virksomhedsdrift eller offentlig fremvisning.

  9. Aktivitetslogning

  Når du opretter en konto hos Ro Yoga, logges al din aktivitet. Enhver brug af Ro Yogas tjenester registreres i loggen, med henblik på at kunne målrette programserier, for at have et historisk overblik hvis brugeren oplever eventuelle fejl og lignende. Læs i øvrigt vores privatlivpolitik for information om dataoplysninger og -opbevaring.

  Vi håber at du vil have glæde af Ro Yogas platform! Har du spørgmål eller forbedringsforslag, så kontakt os endelig.

  God fornøjelse :-)

  Ro Yoga
  Glentevej 28
  4600 Køge

  CVR: 39032783
  support@royoga.dk