NYHED: Meld dig til årets yogajulekalender. Læs mere

Privatlivspolitik

Når du besøger royoga.dk og undersider vil der blive indsamlet oplysninger om dig.
I denne privatlivspolitik kan du læse Ro Yogas praksis omkring indsamling, brug og videregivelse af bestemte oplysninger, herunder dine personoplysninger, når du benytter vores tjeneste. Dette har til hensigt at holde dig som besøgende informeret om, hvordan vi behandler dine oplysninger, og at den gældende databeskyttelseslovgivning overholdes.

Ro Yoga er dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger, og det tager vi seriøst. Vi har truffet alle de sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang og brug.


Hvornår indsamler vi personoplysninger om dig?

  • Når du opretter et medlemskab hos Ro Yoga eller ændrer på et eksisterende medlemsskab. Dette gælder både online og fysiske medlemsskaber.
  • Når du kommenterer på blogindlæg fra Ro Yoga
  • Når du anvender en “Favorit”-knappen hos Ro Yoga
  • Når du benytter Ro Yogas tjenester, herunder website eller app
  • Når du inviterer dine venner til at benytte Ro Yoga
  • Når du tilmelder dig Ro Yogas nyhedsbrev
  • Når du sender en fejlmelding eller kontakter Ro Yogas support i anden sammenhæng
  • Du følger Ro Yoga på Facebook, Instagram eller en tilsvarende tredjepartstjeneste, som selvstændigt styrer personoplysninger

Ro Yoga indsamler endvidere oplysninger gennem vores egne eller tredjeparters cookies og lignende sporingsteknologier, som kan spore dine aktiviteter og valg, dvs. når du besøger vores hjemmeside. Dette gælder bl.a. værktøjer som Google Analytics, som indsamler anonym information om brugen af hjemmesiden.


Hvilke oplysninger gemmes om dig og hvornår?

Ro Yoga indsamler stamdata i forbindelse med oprettelsen af dit medlemskab, f.eks. dit navn, bopælsadresse, e-mailadresse og password.

Når du besøger Ro Yogas hjemmeside, indsamles data om din brugeradfærd, visninger og tekniske data, herunder din IP-adresse samt ændringer i forbindelse med eller af dit medlemskab hos Ro Yoga.

Ved kontakt med vores support, er brugeren indforstået med at mails gemmes hos Ro Yoga, med det formål at kunne servicere bedst muligt og evt. hjælpe i andre lignende sager.

Hvis du benytter værktøjer fra Ro Yoga, herunder profilbilleder, kommentarfunktion, playliste, favoritter og kalenderfunktion eller lignende, indsamles det data du knytter til funktionerne.

Når du som besøgende skriver kommentarer på Ro Yogas hjemmeside, indsamles de data, som vises i kommentarformularen.

Ro Yoga tæller hvor mange enheder du er logget ind fra ad gangen, samt hvor meget du løbende har indbetalt til Ro Yoga.

Ro Yoga indsamler og behandler oplysninger vedrørende din betaling. Ro Yoga benytter betalingstjenesten Stripe, som fungerer helt adskilt af Ro Yoga. Hos Ro Yoga har vi derfor ikke adgang til dine fuldstændige betalingsoplysninger, f.eks. kreditkortnumre.

Hvis du vælger at følge Ro Yoga på Instagram eller Facebook, eller en tilsvarende tredjepartstjeneste, som styrer personoplysninger, kan Ro Yoga sammenkæde dine oplysninger herfra med dem fra dit medlemskab, med henblik på målrettet annoncering.


Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi deler kun anonyme data med andre. Når du bruger Ro Yogas hjemmeside, bliver der samlet anonyme data om din brug på siden. Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelsestjeneste.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Som udgangspunkt opbevarer vi dine data på ubestemt tid. Det gør det nemt for dig at rette dit medlemskab, fordi du ikke behøver at starte helt forfra, hvis du i en periode har stoppet dit medlemsskab.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Cookies

Ro Yoga bruger cookies. De bruges til at gemme loginoplysninger og til at analyse trafikken på hjemmesiden. Du samtykker til brugen af cookies, hvis du fortsætter med at anvende min hjemmeside. Du kan selv slette dine cookies på din computer, hvis du ikke ønsker dem.

Hvilke rettigheder har du over dine oplysninger?

I henhold til EUs persondatalov kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data, vi har liggende om dig. Du kan også bede om, at få slettet alle personlige data, der er gemt om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os via support@royoga.dk