Retreat

  Ny Begyndelse

  Sans & Samling, Ejstrupholm, Midtjylland.
  1-4. Februar 2024
  Kære kvinde, Det er tid til at møde dig selv påny. Tid til at byde din power og autencitet velkommen. Tid til at skrælle udtjente versioner af dig selv væk. Tid til at finde tilliden. Tid til at blomstre. Tid til at heale.

  Om retreatet

  Som mange af jer måske ved, har jeg været igennem en massiv forandring det sidste års tid. 2022 startede med at opfylde mine vildeste drømme, for derefter at ende i mit værste mareridt.

  Det har tvunget mig i knæ, men ud af det også bragt mig min største lærdom og transformation.

  Jeg mærker nu, og respekterer, langt tydeligere end før mine grænser.

  Hvad der er vigtigt.

  Hvem jeg vil være.

  Hvilket formål min sjæl er for at opfylde.

  Og som jeg udvikler mig, gør mine offerings også…

  Jeg har derfor glædet mig meget til, at kunne invitere dig til mit mest dybdegående retreat hidtil; Ny Begyndelse.

  Det er yoga og meditation som jeg elsker det, men jeg trækker også på en masse andre redskaber, som har givet mig tilliden til livet tilbage og en dybere, langt mere ægte kontakt til mig selv.

  Tema

  Min mission er, at hjælpe andre kvinder med at leve i overensstemmelse med deres mest magiske, aligned selv. Et liv styret af intuition, kærlighed og bevidsthed omkring hvilke rammer, regler, relationer og omstændigheder vi vil, og ikke vil, underlægges.

  Gennem yoga, meditation, astrologi, dans, ritualer og skriveøvelser skal vi på “Ny Begyndelse” slippe fastlåst energi, mærke vores styrke og livskraft og finde ud af, hvad et liv i flow betyder for dig.

  Du vil være omgivet af ligesindede kvinder og smuk natur, og nyde nærende økologisk, glutenfri, vegansk mad og varmende saunastunder.

  Og så er der selvfølgelig også tid til at være alene og reflektere.

  Stedet

  Retreatet afholdes i rolige og isolerede omgivelser, omgivet af smuk skov og natur. Vi bor og spiser sammen i ét stort, nyrenoveret, luksuriøst bjælkehus med fokus på de bæredygtige, kemifrie valg, og du deler værelse med én anden.

  Du vil blive næret, inspireret og undervist i den store nyopførte træ-katedral, der ligger lige ved siden af, samt en smuk sauna.

  Ro Yoga på Instagram
  0

  Dine værter

  Simone Vendelbo

  Jeg har fornøjelsen af, at guide dig igennem en masse skøn yoga på vores retreat!

  Jeg har været yogainstruktør de sidste 4 år, dyrket det i ca. 15, og vil gerne kalde mig selv for en rimelig stor yoganørd. Entusiasmen stammer fra den positive indflydelse som yoga virkelig har haft (og stadig har) på mit fysiske og mentale ve og vel. Min praksis har ledt mig til en lang større ro og kendskab til mig selv, samt en stærkere, gladere krop. Jeg glæder mig til, at guide dig til hjem til dig selv 💜

  Detaljer

  Overnatning og forplejning

  Du deler værelse med én anden kvinde under retreatet. Vi bliver næret af madmor Ditte, som laver sund, plantebaseret, glutenfri kost til os.

  Praktiske informationer

  Jeg ønsker at skabe et intimt space, hvor der er plads til at gå i dybden og at alle føler sig set. Derfor er der kun 12 pladser på dette retreat.