Retreat

  Ny Begyndelse

  Sans & Samling, Ejstrupholm, Midtjylland.
  3 Oktober 2024
  Kære kvinde, Det er tid til at møde dig selv påny. Tid til at byde din power og autencitet velkommen. Tid til at skrælle udtjente versioner af dig selv væk. Tid til at finde tilliden. Tid til at blomstre. Tid til at heale. Tid til en Ny Begyndelse D. 3 - 6. oktober 2024

  Om retreatet

  Når du giver plads til, at din essens og autencitet bliver følt, set, og hørt, skaber du vejen et meningsfuldt liv i kontakt. Et, hvor dit højeste selv og intuition ikke er bare er fluffy begreber, men noget du faktisk mærker helt ind i din kerne.

  Det kan dog være utrolig svært at stå stærkt i sig selv og ikke at blive opslugt af andres energi, behov og meninger. Det kan være svært at sætte grænser og have en klar forståelse for, hvilken retning, der er ens at gå.

  Jeg har selv været der. Der, hvor jeg havde mistet mig selv fuldstændig og afgivet min styrke helt. Og jeg har gennem den smerte og tomhed nu også genopdaget nye, dybere sider af min essens, som jeg slet ikke vidste, at jeg besad.

  Jeg har taget rejsen indad, prøvet utallige værktøjer og redskaber og er nu klar til, at dele dem, der har hjulpet mig. Derfor har jeg skabt den her transformative retreat-weekend. En weekend med mere næring, mere intuition, mere flow, mere dig.

  Det er yoga og meditation, som jeg elsker det, men også så meget andet.

  Tema

  Min mission er, at hjælpe andre kvinder med at leve i overensstemmelse med deres mest magiske, aligned selv. Et liv styret af intuition, kærlighed og bevidsthed omkring hvilke rammer, regler, relationer og omstændigheder vi vil, og ikke vil, underlægges.

  Gennem yoga, meditation, astrologi, dans, ritualer og journaling skal vi på “Ny Begyndelse” slippe fastlåst energi, mærke vores styrke og livskraft og finde ud af, hvad et liv i flow betyder for dig.

  Du vil være omgivet af ligesindede kvinder og smuk natur, og nyde nærende økologisk, glutenfri, vegansk mad og varmende saunastunder.

  Og så er der selvfølgelig også tid til at være alene og reflektere.

  Stedet

  Retreatet afholdes i rolige og isolerede omgivelser, omgivet af smuk skov og natur. Vi bor og spiser sammen i ét stort, nyrenoveret, luksuriøst bjælkehus med fokus på de bæredygtige, kemifrie valg, og du deler værelse med én anden.

  Du vil blive næret, inspireret og undervist i den store nyopførte træ-katedral, der ligger lige ved siden af, samt en smuk sauna.

  Ro Yoga på Instagram
  0

  Dine værter

  Simone Vendelbo

  Jeg har fornøjelsen af, at guide dig igennem en masse skøn yoga på vores retreat!

  Jeg har været yogainstruktør de sidste 4 år, dyrket det i ca. 15, og vil gerne kalde mig selv for en rimelig stor yoganørd. Entusiasmen stammer fra den positive indflydelse som yoga virkelig har haft (og stadig har) på mit fysiske og mentale ve og vel. Min praksis har ledt mig til en lang større ro og kendskab til mig selv, samt en stærkere, gladere krop. Jeg glæder mig til, at guide dig til hjem til dig selv 💜

  Detaljer

  Overnatning og forplejning

  Du deler værelse (med enkeltesenge) med én anden kvinde under retreatet. Vi bliver næret af Tanja, som laver sund, plantebaseret, glutenfri kost til os.

  Praktiske informationer

  Jeg ønsker, at skabe et intimt space, hvor der er plads til at gå i dybden og at alle føler sig set. Derfor er der kun 14 pladser på dette retreat.

  Afbudspolitik: Tilmelding er bindende, og det er ikke muligt at få refunderet beløbet ved afbud. Du er dog altid velkommen til at give eller sælge din plads videre.