Om Ro Yoga

Ro og nærvær

Tankerne bag

Hej, mit navn er Simone og velkommen til! Jeg er kvinden bag Ro Yoga, som er et lille yogastudie omgivet af den skønneste natur ved Bølling Sø tæt på Silkeborg, Engesvang og Ikast. Jeg underviser i Hatha/Vinyasa yoga - du kan læse mere om, hvad det er for noget her.Jeg har ønsket at skabe et intimt og hyggeligt studie i rolige omgivelser, og da min mand og jeg ejer en naturskøn ejendom med al for meget plads, var det et naturligt valg at tilbyde undervisningen i vores hjem.Min filosofi i forhold til arbejdet som yogalærer er, at kropsbevidsthed og glæde ved det vi laver, er altafgørende. Der skal være plads til at være nysgerrig og have det sjovt, alt imens både krop og sind styrkes. Ligeledes er høj faglighed og teknik naturligvis grundlaget for min undervisning, for vi skal helst ikke gå fra en yogatime med en dårlig fornemmelse i kroppen. Når jeg underviser bestræber jeg mig altid på at møde den enkelte deltager på hans/hendes niveau, og derfor tilbyder jeg længere forløb med få elever på holdene. Det er nemlig vigtigt for mig, at alle får mest muligt ud af undervisningen, og at der er plads til fordybelse og nærvær.

... Hvorfor lige navnet “Ro Yoga”?

Svaret er simpelt: der er en dejlig ro herude på landet, som jeg sætter enormt pris på, efter at have boet i København i en del år. Desuden ser jeg yoga som et frirum, og en måde at finde ro og nærvær på i hverdagen. Yoga er klart et fantastisk redskab til at styrke og smidiggøre vores kroppe på, men for mig handler yoga ikke blot om kropslig træning. Yoga er en holistisk disciplin der i højere grad handler om det mentale, og det har en fantastisk evne til at berolige vores ofte travle sind, samt øge vores forståelse for os selv.

Min baggrund

Efter tre års studier i København, færdiggjorde jeg i 2016 en bachelor fra CBS i erhvervsøkonomi og projektledelse. Jeg kunne mærke, at job inden for denne sektor ikke var noget jeg brændte for, og jeg valgte i stedet at fordybe mig i én af min store passioner; yoga. I marts 2017 tog jeg derfor til Ubud på Bali for at uddanne mig til yogalærer i Hatha/Vinyasa yoga hos Zuna Yoga, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt! Nogenlunde samtidig flyttede min mand og jeg til den anden ende af vores lille land, og i oktober 2017 greb jeg muligheden for at åbne Ro Yoga ☺️I april 2018 var jeg et smut på Bali igen, for at videreuddanne mig med en 300 timers “overbygning” - primært i Hatha/Vinyasa yoga, men også i Restorative yoga. Uddannelsesstedet var også denne gang Zuna Yoga, da deres metodologi resonerer meget med min egen tilgang til yoga og livet 🌸 Hvis du vil følge mere med i mit lille univers, så kig endelig forbi min blog.