Om Ro Yoga

Ro og nærvær

Hej, mit navn er Simone og velkommen til! Jeg er kvinden bag Ro Yoga, som er et lille yogastudie omgivet af den skønneste natur ved Bølling Sø tæt på Silkeborg, Engesvang og Ikast. Derudover blev Ro Yoga i maj 2019 også et onlineunivers, som gør det muligt at dyrke yoga, hvor og hvornår det passer dig.

Jeg har ønsket at skabe et intimt og hyggeligt studie i rolige omgivelser, og da min mand og jeg ejer en naturskøn ejendom med god plads, var det et naturligt valg at tilbyde undervisningen i en tilbygning til vores hjem.

Min filosofi i forhold til arbejdet som yogalærer er, at kropsbevidsthed og glæde ved det vi laver, er altafgørende. Der skal være plads til at være nysgerrig og have det sjovt, alt imens både krop og sind styrkes. Ligeledes er høj faglighed og teknik naturligvis grundlaget for min undervisning, for vi skal helst ikke gå fra en yogatime med en dårlig fornemmelse i kroppen. Når jeg underviser bestræber jeg mig altid på at møde den enkelte deltager på hans/hendes niveau, og derfor tilbyder jeg længere forløb med få elever på holdene. Det er nemlig vigtigt for mig, at alle får mest muligt ud af undervisningen, og at der er plads til fordybelse og nærvær.

De primære yogaformer jeg underviser i er Hatha/Vinyasa yoga, samt Restorativ yoga.

... Hvorfor lige navnet “Ro Yoga”?

Svaret er simpelt: der er en dejlig ro herude på landet, som jeg sætter enormt pris på, efter at have boet i København i en del år. Desuden ser jeg yoga som et frirum, og en måde at finde ro og nærvær på i hverdagen. Yoga er klart et fantastisk redskab til at styrke og smidiggøre vores kroppe på, men for mig handler yoga ikke blot om kropslig træning. Yoga er en holistisk disciplin der i højere grad handler om det mentale, og det har en fantastisk evne til at berolige vores ofte travle sind, samt øge vores forståelse for os selv.