Forløb

  Challenge
  Fra maj 2024
  Mind, Body & Soul10
  Fordi træning hos Ro Yoga aldrig kun har handlet om det fysiske. Vær med på vores helt nye, opløftende "Mind, Body, Soul" challenge i anledning af vores 5 års fødselsdag! 5 dage med 5 forskellige temaer, og 20-30 minutters daglig yoga, meditation og journaling til at. dykke dybere og lære os selv bedre at kende. Mærk hvordan du med din commitment til de små, daglige vaner bygger et bedre og stærkere forhold til dig selv.
  10
  Challenge
  Fra marts 2024
  Påske-fit5
  Klar til at gøre den her påske ekstra powerful? Vores årlige påske-fit challenge er tilbage i nye, hotte pilates-klæder - og du er inviteret! I løbet af de 5 påskedage tager jeg dig dagligt med på måtten til en kort, effektiv pilates-session. Forvent at få styrket og tonet hele kroppen og mærk hvordan en effektiv workout hverken behøver at tage lang tid eller tungt udstyr.
  5
  Forløb
  Fra januar 2024
  Kickstart28
  Start 2024 på allermest powerful vis og transformer din krop og sind. Kom med, hvis du har mod på at udfordre dig selv, din styrke, samt dine yoga- og pilates-skills.
  28
  Forløb
  Fra januar 2024
  Blød start28
  Gør 2024 til året, hvor du endelig finder indre ro, (gen)skaber forbindelsen til din krop og bygger en fast, nærende yogarutine.
  28
  Forløb
  Fra september 2023
  Restart21
  Restart er det perfekte “tilbage til hverdagen”-yogaforløb, designet til blidt og overkommeligt at hjælpe dig ind i en nærende, vedvarende yogarutine
  21
  Forløb
  Fra juli 2023
  Pilates-power6
  6 dage med en hel ny træningsform på Ro Yoga; Pilates! Gør dig klar til effektive, low impact workouts til at styrke og tone hele kroppen denne sommer!
  6
  Challenge
  Fra april 2023
  Påske-fit5
  Hop med mig på måtten til “påske-fit” - en mini-challenge til at booste din styrke og mobilitet. Hver dag i 5 dage har jeg en 15-20 minutters power-yoga klar til dig, der med garanti vil være sjovt, sveddryppende og måske også lidt udfordrende.
  5