På lørdag drager jeg til Bali på yogarejse i seks uger, og jeg glæder mig helt vildt 👏🏻 Inden da, har min mand og jeg dog lige et par påskefridage sammen, og de skal bl.a. gå med at spise de her lækre påskeæg. De smager måske ikke helt som Summerbirds, men godt derhenad. De er veganske og hurtige at lave, så hvis du skal handle det sidste ind til påsken i dag, så sæt endelig ingredienserne til dem på indkøbslisten .

Ingredienser

  • 150 g. dadler
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. kakao
  • 1 - 2 tsk. kokosolie
  • 40 - 50 g. vegansk mørk chokolade (80% eller mere) til overtræk

De kan eventuelt pyntes med kakaonibs eller hakkede peanuts

Sådan gør du

  1. Blend dadler, kakao og peanutbutter, samt kokosolie i en minihakker eller foodprocessor
  2. Form massen til “æg” eller runde kugler
  3. Smelt chokoladen over vandbad, og dyp æggene i chokoladen. Jeg bruger 2 spiseskeer til dette stunt.
  4. Lad chokoladen størkne inden du serverer.

God påske 🐣