• Meditation og mindfulness

Meditation

Simone Vendelbo

Om kurset

Er du klar til at dyrke yoga med Simone?

Som abonnent kan du se Meditation, samt alle vores serier og videoer.

Mere information

11
videoer

Pris

Tilgængeligt som abonnent
Simone Vendelbo

Simone Vendelbo

Intro til meditationsserien

Videoer

Yoga06:50
1

Intro: Hvad er meditation?

Yoga02:43
2

Intro: Hvordan sidder jeg godt?

Jeg viser i denne video lidt forslag til, hvordan du kan finde en komfortabel måde at sidde på, når du mediterer.
Yoga11:04
3

Meditation på vejrtrækningen

Yoga09:23
4

Selvomsorg

Yoga13:59
5

Kropsscanning

Kropsscanning er lidt af en klassiker inden for mindfulness-meditation, hvor vi guider opmærksomheden rundt til hver en del af kroppen.
Yoga09:51
6

Loving kindness

Meditation kan godt komme til at virke som et lidt selvcentreret projekt, der bare handler om at skabe mere ro, fokus og nærvær for sig selv.
Yoga11:11
7

Gyldent lys

Yoga08:21
8

Lyt til lydene

I denne mindfulness-meditation forsøger vi at styrke vores nærvær ved netop at stoppe op og lytte. Uden at dømme eller analysere, men blot ved at observere og opleve det lydbillede, der er omkring dig. Det smarte ved denne teknik er, at den kan udføres alle steder. Jo flere lyde, jo bedre!
Yoga11:34
9

Balance & grounding

Denne guidede meditation hjælper dig med at (gen)finde jordforbindelsen og balancere din energi. Vi bruger bl.a. mantras, som er små, korte sætninger, til at holde fokus og vække troen på os selv.
Yoga12:25
10

Fokus & flow

Denne guidede meditation hjælper dig med at finde fokus og en tilstand af flow, så du kan nemmere kan koncentrere dig om det, der er vigtigt. Når vi oplever at være i flow, er vi engagerede, fordybede og har en fokuseret opmærksomhed på det vi nu beskæftiger os med. Meditationen er perfekt at bruge om morgen, inden du tager afsted på arbejde, men også i løbet af din arbejdsdag, hvis du føler dig ufokuseret og fuzzy.
Yoga07:25
11

Sæt en intention for din dag

I den her meditation arbejder vi med at sætte en intention, checke ind med krop og sind, og give vores dag mening og retning.