Serier

Alle serier

Begynder­yoga

Den her serie er til dig, som er helt grøn indenfor yogaens verden, og derfor gerne vil have en grundig indføring i de klassiske yogastillinger og -teknikker.
6

Savasana

Alt for mange af os opererer på et stresset og travlt stadie, og vi har svært ved at finde ro og mærke os selv. Savasana kan hjælpe os med at slippe spændninger og trangen til kontrol, og til at finde balance i krop og sind.
5

Yoga for sund mobilitet

I denne serie arbejder vi med at realisere din krops fulde potentiale, ved at forbedre mobiliteten og fleksibiliteten i dine led, muskler og bindevæv.
16

Hurtig power vinyasa

I denne serie finder du forfriskende, energigivende flows, der skaber varme indefra - perfekt til en travl hverdag, hvor du gerne vil bevæge dig.
25

Blid yoga

En blanding af blid Hatha og restorativ yoga, til dig har brug for skønsom yoga i et stille og roligt tempo.
35

Mamaste

Denne serie er tiltænkt dig der er nybagt mor eller har småbørn.
3

Godmorgen-yoga

Stå op og bevæg dig med Godmorgen-yogaserien. I denne serie finder du forskellige yogasekvenser, som alle er designet til at give dig en god start på dagen.
16

Meditation

I denne serie dykker vi derfor både lidt i meditationens baggrund  og filosofi, samt forskellige former for meditation, så du kan mærke hvad der virker for dig. Meditationsserien er for både nybegyndere såvel som øvede.
34

Feel good flows

Sæt tid af til dig selv og din praksis med lidt nærende “Feel Good” flows. Denne serie vil styrke kroppen, løfte humøret og hjælpe dig med at slippe stress og anspændhed.
34

Stiv-som-et-bræt yoga

Føles det som om, at der er flere kilometer mellem dig og dine tæer, når du bøjer dig forover? Bare rolig! Du er kommet til det rette sted.
5

Gravidyoga

Til den søde ventetid - hop trygt og sikkert på måtten med Ro Yogas gravidyoga.
11

Godnat-yoga

Gør dig klar til drømmeland med Godnat-yogaserien. Her finder du forskellige yogasekvenser, som hjælper dig med at slippe dagen og komme godt ned i gear.
10

Live-sessions

Her finder du optagelser af live-sessions fra vores Facebook-gruppe
45

How to Yoga

I den her serie finder du små, korte videoer, hvor vi gennemgår teknikken for de meste kendte yogastillinger
9

Yoga for børn

Den her serie er til alle de små krudtbananer, som gerne vil lege med på måtten. Vi tager øvelserne i et mere børnevenligt sprog og tilgang, og fokuserer på, at yoga skal være sjovt og tilgængeligt. Omend det er yoga til børn, er andre barnlige sjæle selvfølgelig også meget velkomne på måtten.
4

Bevægelsespauser

Når det i løbet af (arbejds)dagen går op for dig, at du har siddet lidt for længe, og er faldet sammen over skrivebordet - så tænd for Bevægelsespauser.
21

Julekalender 2022

Skru op for selvomsorgen og ned for stressen med ren og skær julehygge i denne genudsendelse af Ro Yogas online-yogajulekale
24