• Yoga

Hurtig power vinyasa

Simone Vendelbo

Om kurset

Er du klar til at dyrke yoga med Simone?

Som abonnent kan du se Hurtig power vinyasa, samt alle vores serier og videoer.

Mere information

13
videoer

Pris

Tilgængeligt som abonnent
Simone Vendelbo

Simone Vendelbo

Videoer

Yoga24:30
1

Flow og bevægelse

I denne video vil jeg lede dig igennem et stærkt, men simpelt flow, med fokus på bevægelse, balance og med de klassiske “krigere”. Jeg giver modifikationer undervejs til dig der er begynder.
Yoga26:35
2

Fyr op for din core

Yoga20:05
3

Let's do the twist

Yoga24:56
4

Til kontormusen

Yoga23:13
5

Styrke gennem balance

Denne vinyasa-flow sekvens vil hjælpe dig med at træne og udfordre balancen, med en masse stående stillinger.
Yoga25:16
6

Energi-boost til hele kroppen

Vi skal have lidt sved på panden og bl.a.  udfordre vores core-region, styrke skuldrene, samt arbejde med fleksibilitet i vores lår og hofter.
Yoga24:56
7

Flyv

Gør dig klar til at flyve i denne dynamiske vinyasa time! Med flydende bevægelser og forskellige arm balances får vi pulsen op og udfordrer både vores balance, styrke og fleksibilitet. Til slut runder vi af med “the king of asana”, nemlig hovedstand.
Yoga25:36
8

Let's twist again

Twists aka rotationer er en af de bedste måder at pleje en træt ryg på. Gør dig klar til få energien igen, få sluppet lidt af spændingerne og skabt plads i overkroppen med denne hurtige power vinyasa.
Yoga27:00
9

Fyr op for dine skuldre

Gør dig klar til en omgang power vinyasa med ekstra fokus på skuldrene. Vi arbejder både dynamisk og statisk, bl.a. med planken, chaturanga og bakasana, for at udfordre vores styrke og udholdenhed på forskellig vis.
Yoga33:54
10

Fyr op for dine ben

Gør dig klar til en omgang power vinyasa med ekstra fokus på benene. Vi arbejder primært dynamisk, bl.a. med high lunge, kriger 3 og skandasana, og tager en del flere gentagelser end i en normal yogasekvens for virkelig at mærke lår og baller.
Yoga12:37
11

Core-power

Har du lige 12 minutter? Så grib måtten og udfordr din core med hurtige, effektive øvelser. Denne korte sekvens fungerer både alene eller som en "add on" efter din almindelige praksis.
Yoga26:25
12

Styrkende begynderflow

Gør dig klar til at få lidt sved på panden og arbejd med din styrke og stabilitet. I dette vinyasa-flow holder vi øvelserne simple og begyndervenlige, men samtidig intense nok, til at udfordre musklerne i dine ben, arme og core.
Yoga25:57
13

Bevægelsesmedicin

Lang, stillesiddende dag? Bring energien tilbage til både krop og sind med en omgang bevægelsesmedicin! Vi styrker, strækker og åbner hele kroppen med et dynamisk vinyasa-flow med masser af fokus på vejrtrækningen og legende elementer.