• Yoga

Feel good flows

Simone Vendelbo

Om kurset

Sæt tid af til dig selv og din praksis med lidt nærende “Feel Good” flows. Denne serie vil styrke kroppen, løfte humøret og hjælpe dig med at slippe stress og anspændhed. Yogaen er nysgerrig, legende, energigivende og opfordrer dig til at stille skarpt på, hvad du og kroppen har brug for.

Er du klar til at dyrke yoga med Simone?

Som abonnent kan du se Feel good flows, samt alle vores serier og videoer.

Mere information

11
videoer

Pris

Tilgængeligt som abonnent
Simone Vendelbo

Simone Vendelbo

Videoer

Yoga52:43
1

Naturligt og frit flow

Yoga33:34
2

Varme og glød

Yoga57:11
3

"Giv slip" flow

I denne praksis arbejder vi gennem rytmiske, flydende bevægelser på at give slip på alt det, vi ikke længere har brug for.
Yoga28:46
4

Smidigt flow

Skab plads og bevægelighed i kroppen med dette 30 minutters smidighedsflow
Yoga24:58
5

Eftermiddags-reset

Yoga25:34
6

Den rette holdning

Har du det også med at falde sammen ind over skrivebordet i løbet af dagen? Trænger du også til at få trukket skuldrene tilbage ned på plads og få rettet ryggen ud? Så er du kommet til det rette sted! Hop på måtten i 25 minutter, styrk og stræk musklerne i overkroppen og find den rette holdning igen.
Yoga51:51
7

Dualitet

Dette flow er en Yin/Yang hybrid, der udforsker dualiteten i vores yogapraksis. Vi skal mærke hvordan de forskelligartede energier, såsom det hurtige og langsomme, det hårde og det bløde, det maskuline og feminine, påvirker os, og derigennem skal vi blive klogere på, hvordan en balanceret praksis ser ud for os hver især.
Yoga54:00
8

Balance-flow

Gør dig klar til et lækkert, langt vinyasa-flow som med garanti vil udfordre din balance og få pulsen op. Vi skal igennem en masse stående stillinger, såsom kriger 2 og 3, Half Moon, Tree pose og Dancer’s pose, samt en modifikation af Flying Pignon. Vi slutter det svedige flow af med et par dybe stræk og en skøn savasana, som du ikke skal snyde dig selv for.
Yoga22:38
9

Det essentielle

Her din "go to" praksis, når hele kroppen skal arbejdes stille og roligt igennem, men du er lidt presset på tid. Kort og godt!
Yoga41:27
10

Høj energi flow

Boost din energi og bring lidt liv i kroppen med det hurtige flow. Denne vinyasa-sekvens vil udfordre både din styrke, balance og fleksibilitet med bl.a. Camatkarasana (wild thing), half moon, wheel pose (bro) og
Yoga53:46
11

Hjerteåbnende flow

Åbn dit hjerte, find din styrke og frigør din ryg for stivhed og spændinger. I det her flow arbejder vi med kreative overgange, dybe vejrtrækninger og dybe bagoverbøjninger, såsom wild thing og fuld bro (Urdhva Dhanurasana).