Vejen til dit højeste selv flow
En del af Feel good flows
Føj til favoritterGiver Sved på pandenGiver Sved på pandenSværhedsgrad: ØvedeFor øvede

Om videoen

Vejen til højeste selv flow er en grundig "all around" sekvens med dybe vejrtrækninger, styrke, stræk og balance. Glæd dig bl.a. til Eka Pada Koundinyasana, Bhujapidasana, Urdhva Dhanurasana og Sirsasana - alt sammen i et tempo hvor både krop, sind og sjæl kan følge med.

Kommentarer (4)
Skriv kommentar
Her kan du dele dine oplevelser om Vejen til dit højeste selv flow
0 / 400 tegn

Simone V.
30. Jan 12:26
Penille: Tusind, tusind TAK! Det varmer virkelig at læse ❤️❤️❤️
Penille D.
29. Jan 18:06
Tak Simone, for et uforglemmeligt forløb! Det har været fantastisk! 🙏🏻❤️
Katrine B.
22. Jul 12:49
Jeg har ikke fuldt forløbet, blot “snuppet” sekvensen i dag. Wauw det var fedt! Wauw det var udfordrende! Jeg er hverken særlig smidig eller stærk og jeg måtte da også lave mine egne korte pauser undervejs. Men sikke et fedt flow. Jeg elsker at den kommer igennem både det hårde, og udstrækkende og den dejlig savasana til sidst.
Lisbeth S.
12. Feb 18:45
Tak Simone for nogle dejlige yoga dage. Kunne ikke helt få alle dage til at gå op, men har nået det meste og det er jeg glad for♥️

Serien Feel good flows

Om serien

Sæt tid af til dig selv og din praksis med lidt nærende “Feel Good” flows. Denne serie vil styrke kroppen, løfte humøret og hjælpe dig med at slippe stress og anspændhed. Yogaen er nysgerrig, legende, energigivende og opfordrer dig til at stille skarpt på, hvad du og kroppen har brug for.

Alle lektioner i serien